Wat doet een fysiotherapeut?

Fysiotherapeuten zijn hooggeschoold en experts op het gebied van diagnose van letsels, letselbehandeling, inspanningsvoorschrift, letselpreventie, revalidatie en vele andere gebieden van sport en gezondheid en fitness.

Wat moet ik meenemen?

Wees voorbereid op het verstrekken van uw eerdere medische of chirurgische geschiedenis. Als u verwacht gebruik te maken van de sportvoorzieningen is het aan te raden om uw handdoek en schone kleding mee te nemen.

Hoeveel bezoeken heb ik nodig?

Het aantal behandelingen zal variëren, afhankelijk van het probleem en individu. Na een grondige evaluatie zal de fysiotherapeut uw behandelplan voor het revalidatieproces bespreken.

Wat moet ik dragen voor mijn afspraak?

Als we uw voeten behandelen, zal u niet worden gevraagd u uit te kleden. Maar als we uw wervelkolom behandelen, zal comfortabel ondergoed of zelfs een korte broek passend zijn.

Moet ik worden doorverwezen door een (huis)arts?

Nee, al vanaf 1 januari 2006 kunt u rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Er is geen verwijsbrief meer nodig van de (huis)arts.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt telefonisch contact opnemen (+ 31 528 351 565)  of via het formulier op de contactpagina.

U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer  (+ 31 528 351 565) waarna wij samen met u een nieuwe afspraak plannen.

De duur van de behandeling hangt af van uw diagnose, de ernst van uw beperkingen, uw medische verleden en andere factoren. Herevaluaties worden gedaan om uw voortgang te beoordelen en uw therapeut communiceert met uw arts om u te helpen uw therapiedoelen te bereiken.

Ik zie en behandelen de patiënt voor een breed scala aan aandoeningen en diagnoses. Bezoek mijn expertise pagina om te zien waarin ik gespecialiseerd ben.

Ik neem contact op met uw zorgverzekeraar om te bepalen of fysiotherapeutische behandelingen onder uw zorgplan vallen. Ik raad u aan om uw aanvullende verzekering te bekijken.