U kunt zowel uw uithoudingsvermogen trainen, krachttraining volgen of afvallen met behulp van de apparatuur in mijn oefenzaal. Dit kan uiteraard onder begeleiding. 

Alle apparaten beschikken over de mogelijkheid om voorgeprogrammeerde trainingsschema’s te volgen. Ook kunt u uw hartslag op alle apparaten in de gaten houden.

  • Multifunctioneel trainingsapparaat (KINETIC F5)
    Het multifunctioneel trainingsapparaat is ideaal voor een optimale fitnesstraining met de nadruk op krachttraining. Allerlei spieren kunnen getraind worden; schouder- en armspieren,   rugspieren, buikspieren en beenspieren. Het apparaat is eenvoudig in te stellen. 

  • Kantelapparaat (onder begeleiding)
    U komt geleidelijk in een ‘onderste boven’ houding. Rugpijn door verkramping, foutieve belasting of overbelasting van de wervelkolom is een veel voorkomende welvaarts- en beroepsziekte. Deze klachten vroegtijdig bestrijden voorkomt een hernia. Met dit kantelapparaat kunt u de ruggenwervels ontlasten en rugpijn en spierverkrampingen verminderen. Deze methode wordt aanbevolen door orthopeden en sportartsen voor uw rug, heup en kniegewrichten. 

  • Hometrainers

  • Crosstrainer

  • Roeitrainer

  • Loopband 

In de praktijk zijn dus voldoende mogelijkheden om aan uw conditie en gewichtsvermindering te werken. In overleg kan er een trainingsschema worden samengesteld.

 trainen01 Pinfo01

 

Infraroodcabine 
Infraroodstraling zorgt voor een goede doorbloeding door verwijding van de bloedvaten en daling van de bloeddruk. Uw huid wordt warmer en uw spieren worden soepeler. De cabine heeft zogenaamde full spectrum lampen. Deze lampen hebben een therapeutisch karakter in tegenstelling tot de lampen in gewone infrarood cabines. De gekleurde lamp maakt ook kleurentherapie mogelijk.

De infrarood cabine zorgt voor een goede klachtenverlichting op korte termijn. Wilt u er langdurig baat bij hebben, dan dient u de cabine regelmatig te bezoeken. Wilt u weten of de infraroodcabine iets voor u is? Ik beantwoord uw vragen graag.

De eerste kennismaking is gratis. Daarna kost het € 6,- per keer. Een abonnement van 10 keer kost € 50,-. Per keer brengt u een half uur in de cabine door. Rekent u ongeveer 15 minuten voor het uit- en aankleden. 

Infrarood